samuel-scrimshaw-fkS-me35j7I-unsplash.jp

About Mellow at Home

☽ LA MAGIA EXISTE

´De natuur van het eiland is onze belangrijkste inspiratiebron´

Een professionele filmmaker en een gepassioneerde yogadocente hebben hun krachten gebundeld om de meest schitterende locaties op Ibiza en Formentera vast te leggen middels ontspannende yoga & meditatie sessies van 20-30 minuten. Hierbij zijn maancycli, sterrenbeelden en de natuur van het eiland de belangrijkste inspiratiebronnen. Tomas & Sascha wonen sinds 2017 in het noord-oosten van het eiland, vlakbij een van hun favoriete baaitje Cala Nova.

´Sinds 2008 geef ik yogales in verschillende settings´

Sascha´s stijl van lesgeven is een combinatie van yin yoga, pranic healing en acupressuur. Lounge/lofi music zijn altijd een onderdeel van haar lessen geweest. Op Mellow at Home voegt ze astrologie toe in de mix.
Na jaren lesgeven in yogastudio's, sportscholen, kantoren, scholen en retreats, kwam in 2020 de gelegenheid om trouwe bezoekers van haar lessen in Ibiza samen te brengen op mellowathome.com en daar samen aan een consistente home practice te bouwen. In 2021 volgde de Nederlandse versie mellowathome.nl

´Mellow is mijn favoriete mood´

Mellow at Home is een plek waar je wordt uitgenodigd om te vertragen, naar binnen te keren en zo een ritueel van self care opbouwt. Een Mellow mood laat je creativiteit stromen, het laadt je batterij op en helpt om gemakkelijker te reageren op de uitdagende momenten van het leven. Maar het allermooiste is: je kunt Mellow vibes doorgeven aan de mensen om je heen. Mellow is een mind-set,  en gelukkig kunnen we onze mind trainen hier met regelmaat naar toe te gaan.

Credits & Dankbaarheid

Sinds 2008 is Sascha (RYT600+) getraind in tal van yoga-, healing-, lichaamswerk- en therapiemodaliteiten. Dankbaar om onderweg zulke speciale leraren te mogen ontmoeten willen we graag in het bijzonder het inspirerende werk van deze docenten benoemen;

Ontvang een gratis les

Probeer een van onze yogalessen uit Formentera & blijf op de hoogte!

STUDIO

ACCOUNT

ABOUT

CONTACT

ATZARO-HOTEL-LOGO-300x300.jpg

MELLOW AT HOME
info@mellowathome.com
Avenida Cala Nova 59
07849 St Eularia, Ibiza

·COPYRIGHT 2021 BY MELLOW AT HOME·